Szerzői jogvédelem

A www.szentgyorgynapok.sepsiszentgyorgyinfo.ro Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának honlapja, melynek arculata és tartalma az intézmény tulajdonát képezi.

 

A weboldal arculatát a Polgármesteri Hivatal Városimázs Irodája tervezte, a romániai[1]törvénykezés értelmében szellemi alkotásnak minősül, következésképpen szerzői jogvédelem alatt áll, teljes vagy részleges átvétele bármilyen formában, bármilyen módszerrel, tilos.

 

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala fenntart minden, a honlap egészének vagy bármely részének (szöveg, grafika, fotó, adatbázis, program, stb.) bármilyen technikával történő másolásával, feldolgozásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A 8/1996-os törvény értelmében a szellemi alkotás szerzőjének jogában áll a nyilvánosságra hozás feltételeinek meghatározása. [2]

 

Kivételek:

A szerzői jog védelme alól kivételt képeznek a közérdekű és közhasznú információk, melyek nyilvánossá tételét törvény szabályozza. Ezek a 8/1996-os törvény értelmében[3]nem minősülnek szellemi alkotásnak.

 

Kivételt képeznek továbbá azok az esetek, amikor konkrét dokumentumokban, fotókon, online alkalmazásokon más forrás szerepel, illetve a szerzői jogokkal kapcsolatban egyéb közlés jelenik meg.

 

Felhasználási feltételek:

A weboldalról tartalmat és formai elemeket átvenni a Városimázs Iroda írásos beleegyezésével, a következő feltételek betartásával lehet:

1. nem módosul az eredeti információ

2. a grafikai elemek a Városimázs Iroda által meghatározott feltételek közt kerülnek átvételre vagy feldolgozásra

3. a honlapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél fel kell tüntetni

 

 

Kapcsolat:

Bármilyen jellegű észrevétellel és kérdéssel forduljanak bizalommal a Városimázs Iroda munkatársaihoz.

 

E-mail: varosimazs@sepsi.ro

Tel/Fax: 0267 312 000

Cím:1918. December 1. utca, 6-os szám

Sepsiszentgyörgy 520008

Kovászna megye, Románia

 [1] A 8/1996-os 1996. március 14-én elfogadott, 2006. augusztus 3-án aktualizált romániai törvény, 1-es fejezet, 1-es és 2-es cikk

[2] 4-es fejezet, 10-es cikk

[3] 3-as fejezet, 9-es. cikk, b. pont


<< vissza
© - Szent György Napok 2011 - Szerzői jogvédelem