vásár


Elbírálták a zárt borítékos versenytárgyalásra beérkezett ajánlatokat


Nyilvánosak a szerződéskötési időpontok a Szent György Napok 2011 vásárra (május 6-8.), azon pályázó cégeknek, melyek részt vettek a nem közélelmezési egységek számára árusítóhelyekért kiírt versenytárgyaláson melyeket a mellékelt táblázatban tekinthetnek meg.

A fennmaradó A és B kategóriás helyeket április 27-től, 10 órai kezdettel lehet lefoglalni a Tega RT székhelyén. Érdeklődni a 0367 401 911-es telefonszámon lehet.

Kapcsolatszemély: Lőrincz József


Függelék: Eredmények – Szerződéskötési beosztásHasznos információk a 20. Szent György Napok vásárairól


A Szent György Napok keretén belül idén is megszervezzük a már hagyományos vásárokat, teret biztosítunk a kiállítóknak, kézműveseknek, és természetesen a lacikonyháknak is.

Érdeklődni a

-    Kós Károly utcai kézműves vásár részleteiről Veres Ferencnél, a Háromszéki Népművészeti és Kézműves Egyesület elnökénél lehet a 0729 500 861-es telefonszámon és a office[a]popartcov.ro e-mail címen.

-    a lacikonyhák részleteiről Molnár Istvánnál, a Sepsiszentgyörgyi Vendéglátó Egységek Szövetségének megbízottjánál a 0745 141 867-es számon

-    civil szervezetek Czimbalmos Kozma Csaba városgondnoknál a 0723 533 536-os telefonszámon

-    a szórakoztató park üzemeltetői, kis közélelmezési egységek és egyéb kereskedelmi tevékenységek (Gróf Mikó Imre utcai vásár) a Tega Rt.-nél a 0367 401 911-es telefonszámon

A vásár három napon át tart majd, május 6. és 8. között 8-20 óráig lehet árulni a portékákat. A vásárok áruellátására reggel 6-tól 9 óráig lesz lehetőség, vásárzárás 20 és 21 óra között.

Űrlapokért, bérdíjakért és egyéb információkért április 8-tól lehet fordulni a fenti elérhetőségeken, emellett űrlapok és dokumentáció kérhető a sepsiszentgyörgyi Polgármesteri Hivatal Közönségszolgálati Irodájából, a Tega székhelyéről (Ág utca 1. szám), valamint ezek letölthetőek lesznek itt.© - Szent György Napok 2011 - Szerzői jogvédelem