hírek
2011-05-08: Vasárnapi ArtLive

Néhol viharos-jégesős, néhol napsütéses idővel köszöntött ránk a Szent György Napok harmadik, egyben utolsó napja, május nyolcadika, vasárnap. Az ArtLive színpad erre a napra is az eddig tapasztalt változatossággal készült, újabb csemegéket tartogatva az érdeklődő tömegnek.

Délelőtt 11-kor néptánc bemutatóval indult a nap. A régi mulatságok hangulatát a Gyerekek és Tanulók Palotája, a Kőrösi Csoma Sándor óvoda, a Régi Szemerja 5. számú óvodája, a Hófehérke óvoda, a rétyi Antos János iskola és a bodoki Henter Károly iskola tanulói, a Váradi József iskola ötödik osztálya, a Mikes Kelemen iskola 9-10.-es diákjainak közös csoportja, valamint a Mikes Kelemen Líceum és a Székely Mikó Kollégium alsó tagozatos vegyes csoportja hozták el nekünk.

Délután 5 órától Vékony Zsolt tette próbára nevetőizmainkat, a LiveWave rádió stand-up-műsorával, amely által bepillantást engedett a reklámok, a bevásárlóközpontok világába, sőt, saját bulis-csajozós élményeibe is.

Délután 7-től a New Venice nevű együttes pörgette fel a rajongókat. Ők Brassófordulóból érkeztek, dalaikat angol és román nyelven adták elő felváltva, összesen öt énekessel.

Este 9 órától, a nap és a Szent György Napok méltó fináléjaként a Crazy Snowman együttes lépett színpadra. A sepsiszentgyörgyi együttes rajongói egyaránt tomboltak a már ismert és teljesen új dalokra is.

Bár a nap folyamán a napsütéstől kezdve esőn át a jégesőig mindenben részünk lehetett, a szeszélyes időjárás ellenére az ide látogatók nem bánták meg a fáradságot, hogy vasárnap is az ArtLive színpadát választották.


<< visszaOldal megjelenítése: 1590    
© - Szent György Napok 2011 - Szerzői jogvédelem