hírek
2011-05-08: Mozgalmas szombati nap a HÁRIT sátorban

A szombati program a HÁRIT sátorban kézműves tevékenységekkel kezdődött, melyet a Szentgyörgyi Ifjúsági Klub és a Polaris Egyesület szervezett, de a játszani vágyók felkereshették a társasjátéksarkot és megunt, vagy fölöslegben levő dolgaikat is elcserélhették a cserebere klubbon.  A bulizni vágyókat este a HOT Snow Storm, a Láma Dalai és Beat Box koncert vonzotta a sátorban.

Nemcsak a kicsik és az éjszakázók kaphattak kedvet felkeresni a nap folyamán az esős idő ellenére is a sátrat, hiszen a szakmai fórumok iránt érdeklődők a Junior Business Club tagjai által szervezett nyílt előadáson vehettek részt, melynek ez alkalommal reklámkommunikáció volt a témája. Szó esett az üzleti öltözködés írott és íratlan szabályairól, mely elengedhetetlen kellékei a jó tárgyalásnak.

A csíkszeredai Sapientia Egyetem diákjai jóvoltából üzembe helyezett élő TV stúdióban a közönség az újságírói, riporteri szakmával ismerkedhetett. A mérnöki szakos hallgatok pedig élő labor kísérleteket végeztek, melynek során: elefánt fogkrémet, halvány lila gőzt, zöld lángot és hurrikánt is sikerült pár percre a sátorba varázsolniuk.

Az est fénypontja és legnagyobb attrakciója a két legendás előadó Nagy Feró és Keresztes Ildikó közönségtalálkozó volt. Ahol szó esett a nem régiben befejeződött X-Faktor tehetségkutató verseny néhány kulisszatitkáról is. De nem hagyhatta szó nélkül a két sztár megköszönni az erdélyi közönségnek a több évtizedes érdeklődést és rajongást a munkájuk, zenéjük iránt sem.


<< visszaOldal megjelenítése: 1603    
© - Szent György Napok 2011 - Szerzői jogvédelem