hírek
2011-05-08: Intim Torna Illegál

Nem, a színpadon nem szökött fegyencek mutatnak be érdekes mozdulatokat gésagolyók segítségével. Ez az egyik B színpadi fellépő neve.

Pontosítsunk: nem egy fellépő, hanem egy zenekar viseli ezt a nem hétköznapi elnevezést. Nomen Est Omen, gondolja a néző, és bámul. És csodálkozni fog, mert egy ritka eleven együttessel van dolga.


Fotó: Rancz András

A csapat azért szereti a kicsavart dolgokat, erre utalnak a dalcímek is: Kedvenc mindenem a biciklim (nekünk meg ez a dal - szerk), az irónikus Hipnotizőr király, vagy a bohókás Vágjál lyukat a kádba. Amit szerettünk volna egy kicsit még akusztikusabb formában is meghallgatni, hiszen a csapat már a magyar rádió számára eljátszotta ilyen kiszerelésben – de hát ezt majd egy következő Szent György Napok keretében kicsikarjuk.

Érdekes a csapat megjelenésre is, hangzásra is – első nekifutásra inkább a Kistehén Tánczenekarra hasonlítanak, aztán kiderül, hogy a csapat egészen egyéni színezetű muzsikát játszik. Kis guglizás után az is kiderült, hogy mi íly hasonlóság oka: a formáció a Kistehén tagjaiból alakult. A zene alapjában véve egészen bulis, erre a szövegek is ráerősítenek, például az Igyunk meg mindent kitűnő partysláger lehetne (esőmentes környezetben - ugyanis az italhígításba ismét besegített az időjárás, a vásárban kapható sört alaposan felvizezte a zuhogó eső).


Fotó: Rancz András

A koncerteknek nem kedvező időjárás ellenére jó bulit nyomott az Intim Torna Illegál, a Valami kell (ma éjjel) dal nagyon is célba talált.


<< vissza

Képgaléria:
Intim Torna Illegal koncert (HU) - május 7. - fotó, Rancz András


Oldal megjelenítése: 1958    
© - Szent György Napok 2011 - Szerzői jogvédelem