hírek
2011-05-08: Vigaszság és rock and roll

Némi hangolási és más műszaki előkészület után, de végül csak a húrok közé csaptak a Beatrice zenészei, a zenekar szimbólumának számító nagyméretű babos kendővel „feldíszített” színpadon, és Nagy Feró énekes irányításával kezdetét vehette a szombati nap utolsó, az A színpadon sorra került koncertje, amelyre a késő óra, és az egyre hidegebb és nedvesebb időjárás ellenére aránylag sokan voltak kíváncsiak. Nagy Feró a tőle már megszokott hanyag modorban indította a műsort, a talán mindenki számára már nagyon is ismert Boldog Szép Napok címet viselő, a húszadik „életévét” is meghaladott dallal, amely nagyjából be is „melegítette” a nézőteret.Fotó: Balázs Orsolya

A már jól ismert, slágerként is kezelt dalokon kívül, mint az Utálom az egész XX. Századot, a Nyolc óra munka, vagy a Pancsoló Kislány, a zenekar többek között a hamarosan megjelenő Vigaszság és rock and roll című albumukról is eljátszottak néhány dalt, így magát a címadót is. De emellett több feldolgozás is elhangzott, így a Johnny Be Good, természetesen sajátos Rice és Feró előadásban.

Összességében elmondható, hogy egy tartalmas, a műfajt kedvelők számára mindenképp kielégítő produkció zárta a szombati napot.
<< vissza

Képgaléria:
Nagy Feró és a Beatrice koncertje (HU) - május 7. - fotó, Balázs Orsolya


Oldal megjelenítése: 1649    
© - Szent György Napok 2011 - Szerzői jogvédelem