hírek
2011-05-08: Kelendő a pannóniai ska

Biztos sikert könyvelhetett el szombaton, kora este Magyarország legismertebb, a ska műfajban tevékenykedő zenekara a Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO).


A tizenegy tagból, név szerint KRSA azaz Lord Panamo – ének, Mr. Tony Ass azaz Subicz Gábor - trombita, vocal, Mr. Vajay – harsona, Baba Luki azaz Lukács Gábor - alto szaxofon, Tommy Hot azaz Meleg Tamás - tenor szaxofon, Mr. P azaz Benkő Dávid - billentyűk, vocal, Lacibá azaz Nagy László – gitár, Csákikapitány – gitár, Dr. Strict – basszusgitár, Lipi Brown – dob, és Barna György – hegedű, összetevődő zenekar produkcióját ugyanis, az éppen zuhogó esőben lelkes és elég számos közönség értékelte, tánccal, hanggal, tapssal.


Fotó: Kelemen Lajos

A sajátos, helyenként reggae-elemekkel tarkított, de elsősorban a Karíb tenger valamely szigetét, és az egykori Kubát idéző muzsikának – melyben komoly szerep jut a fúvoshangszereknek – kevesen tudtak ellenállni, igaz a zenekar tagjai sem adták alább, és végig fújták, pengették, ütötték a rendelkezésükre álló időt.


Fotó: Kelemen Lajos

A külföldön a magyar ska zene nagyköveteként is ismert zenekar tagjai maguk is elégedettek lehettek a közönséggel, hiszen a mozgásban megnyilvánuló tetszésnyilvánításon túl, a dalok szövege sem volt ismeretlen az alkalomból összegyűlt sepsiszentgyörgyiek előtt.


<< vissza

Képgaléria:
Pannonia Allstar Ska Orchestra (PASO) koncert (HU) - május 7. - fotó, Rancz András


Oldal megjelenítése: 1529    
© - Szent György Napok 2011 - Szerzői jogvédelem