hírek
2011-05-07: Ganxsta sztájl!

Most valószínűleg vérig sértettem mindazokat, akik a magyar nyelv homogenitása mellett hadakoznak klasszikus és modern fegyverarzenállal. Közben meg kuncognom kell, mert arra gondolok, hogy ez még minidig kispályás Ganxsta Zolee és a Kartelhez képest.

A május 6-i Ganxsta koncerten az első kérdés, ami felmerült bennem, hogy mit keres itt ennyi nő? A Félszigeten pár éve két újságíró hölgyet sehogy sem sikerült rábírni arra, hogy a hotelszobájában sziesztázó rapperrel interjút készítsenek. Pedig Zoli igazán nem harap.

De szavam ne felejtsem, erre itt egy halom nő. Túlzás nélkül néhány ezer. Ez már nem a véletlen műve, és mivel arra is gondoltam, hogy kényszerítő hatás alatt érkeztek a B színpad elé közvéleménykutatásba kezdtem.

Andi, aki 19 éves és eladónő inkább a keményben utazik, bármit is jelentsen ez, Ganxsta tuttira belefér. Zsuzsanna nyelve kicsit lustábban pörög, de ő a keményfiú külsejére bukik, bár a filozófiai mondanivalóját is bírja, értem, ugye’. És én persze értem. Kati válaszként a Vato Loco sorait idézi, én meg eltűnődőm, hogy a tequilából mióta lett jellegzetesen női ital. Imola még a rock korszakából emlékszik Ganxtára, és a kettes számú Kati a bátyjaival hallgatta Ganxtát.

Az elméletem tehát megbukott. Hiába a html kódot nem tűrő szövegnek (ezen a koncerten volt egész Szent György Napok alatt az egy főre jutó szitokszavak aránya), a Kartel fan club tagjai közt rengeteg a nő is.

Ezek mellett azért mégis kellene a koncertről is írnom valamit, szóval tessenek figyelni: a koncert szuper volt!


<< vissza

Képgaléria:
Ganxsta Zolee és a Kartel élő koncertje - B színpad, Szent György tér - május 6. - fotó, Sánta István


Oldal megjelenítése: 1784    
© - Szent György Napok 2011 - Szerzői jogvédelem