hírek
2011-05-07: Keményet „zakatolt” a Takáts Tamás Blues Band

A tőlük már megszokott igazi blues és rock and roll hangzású buli-koncerttel örvendeztette meg a XX. Szent György Napok közönségét a Takáts Tamás Blues Band. A több mint húsz évtizede együtt zenélő Takáts Tamás és barátai közvetlenül C.C. Catch, a diszkókirálynő tagadhatatlanul elsöprő hangulatú koncertje után léptek színpadra, viszont a fogadtatásra nem lehetett panaszuk, hiszen a közönség lelkesen velük énekelte a legismertebb slágereket, mint a Pocsolyába léptem, a Zakatol a vonat, illetve jól fogadta a banda legutolsó, 2008-ban, Ébredj fel című albumáról származó dalokat.

Elmondható, hogy a fogadtatás teljességgel beleillett a Takáts Tamás által elmondottakba, hogy Erdélyben érdemes játszani, hiszen itt értékelik a zenét, ide nem tört még be teljesen az anyaországba tapasztalható kommersz, a Való Világ típusú műsorok közvetítette „ízlésvilág”.

A banda ugyanakkor rá is szolgált a fogadtatásra, hiszen közel két órán keresztül szólt a blues és a rock and roll kellemes vegyülékéből, a Takáts Tamás Blues Band előadásában, élőben „kikevert” muzsika.


<< vissza

Képgaléria:
Takáts Tamás Blues Band koncert - A színpad, Szabadság tér - május 6. - fotó, Vargyasi Levente


Oldal megjelenítése: 1591    
© - Szent György Napok 2011 - Szerzői jogvédelem