hírek
2011-05-07: Berobbantak a rapgengszterek

Nem vallott szégyent a magyarországi gengszterrap alapvető képviselőjének tekintett Ganxsta Zolee és a Kartel. A HÁRIT sátorban megtartott, humortól telített közönségtalálkozó hangulata a színpadra is elkísérte az előadókat, akik fergeteges hangulatot teremtettek a Sugár Áruház előtt felállított B színpadon. Nyugodtan elmondhatjuk, hogy a dalokat kevésbé ismerők is igazi csemegébe részesültek, és amint az várható volt Zolee és társai bizony nem kímélték a hallgatóságot, és az egyébként trágárnak minősített szavak, kifejezések sem hiányoztak, többek között a dalok között megfogalmazott üzenetekből.

Az aránylag népes hallgatóságot viszont a jelek szerint nem hozta különösebben zavarba a rap fenegyerekének nonkonformista stílusa, olyannyira, hogy legkevesebb öt alkalommal is visszatapsolta a Kartelt.

Ganxsta Zolee ugyanakkor szavának állt, betartva a közönségtalálkozón Orbán-Bara Gábor trial bicikliversenyzőnek tett ígéretét, mely szerint, ha utóbbi „felszöktet” a színpadra a koncert alatt, a jutalma egy a bringára „felrótt” autogram lesz.


<< visszaOldal megjelenítése: 1521    
© - Szent György Napok 2011 - Szerzői jogvédelem