hírek
2011-05-07: Egyre több résztvevő a Gál Lajos futónapon

Összesen 283-an gyűltek össze szombat délelőtt, hogy aktív résztvevői legyenek a Szent György Napok egyik jellemző, hagyományos rendezvényének, a Gál Lajos Futókör szervezte XXI. Gáll Lajos Futónapnak. A résztvevők, amint az már megszokottá vált a Mihai Viteazul Főgimnázium elől indultak, a Kós Károly, Patak, Cigaretta, Gyár, majd ismét a Kós Károly utca alkotta, három kilométeres útvonalon. A rendezvény vitathatatlan sikerét mutatja, hogy a mezőny igen vegyes volt, így például a legidősebb futókategória a 70-74 éves polgárokat foglalta magába, míg a legifjabb „sportemberek” tíz év alatti gyerekek voltak. A verseny egyik üde színfoltját jelentett egy fiatal apuka, aki babakocsival állt a rajthoz, amit a verseny alatt maga előtt tolt.

A szervezők kivétel nélkül mindenkit emlékéremmel és kisebb „befutó-csomaggal” díjaztak, ráadásul a díjazás több kategóriánként történt.

A hangulatra mindvégig senkinek sem lehetett panasza, és a reggeli igencsak „friss” időjárásban a futás jó megoldásnak tűnt a melegedésre.


<< visszaOldal megjelenítése: 1497    
© - Szent György Napok 2011 - Szerzői jogvédelem