hírek
2011-05-07: Fergeteges koncert mega-módra

A Megasztár 5 döntősei is meglepetéssel tapasztalták, hogy Erdélyben is imádják őket. Ahogyan az őket szállító kisbusz begördült az A színpad mögé, tinik hada lepte el a kordonok külsejét és hangos visításba kezdtek, szinte könyörögve egy autogramért.
Még a májusi hideg sem riasztotta vissza a közönséget, majdnem 10 ezer ember ágaskodott, hogy élőben is láthassa Patai Annát, Giorgio-t és Kökény Attilát.Azt hiszen nyugodtan állíthatjuk, hogy senki sem csalódott: Patai Anna a jól ismert megasztáros slágerek mellett új dalát is elhozta a sepsiszentgyörgyi közönségnek, és sikerült úgy bemelegítenie a közönséget, hogy még a nagyon tapasztalt fellépők is megirigyelhették.


Fotó: Henning János

 Innentől Giogio-nak már könnyebb dolga volt: az általa előadott dalok többnyire a mai trendek irányvonalát képviselik, így Cee Lo Green, Amy Winehouse, de a már veteránnak számító Prince egyik legnagyobb slágere, a Kiss is elhangzott, amit a fiatalabbak nagy örömmel énekeltek vele együtt.


Fotó: Henning János

A sort Kökény Attila, a tavalyi év férfi hangja zárta. Attila a koncerten megjelent összes nőt rögtön az első dallal levette a lábáról: „rád gondolok, és a sírás folytogat”, ezzel a néhány szóval indult az ő fellépése. A hangulat csak akkor fokozódott igazán, amikor Attila lepattant a színpadról és rajongói közt énekelte Cserháti és Máté Péter legismertebb dalait. Mondanom sem kell, ha nem énekelt volna, is hatalmas sikere lett volna, hiszen több nő számára puszta megjelenése felkelti az érdeklődést. Mégia, maradjunk különleges énekhangjánál, ami még mindig a legnagyobb sármja.


Fotó: Kelemen Lajos

Még a fellépés előtt a Park Vendéglőben találkoztunk a három döntőssel, ahol rendkívül barátságosan, közvetlenül fogadtak bennünket, és elmondták, hogy nagyon örülnek, hogy itt lehetnek. A koncert előtti beszélgetésekből az is kiderült, hogy nemigen voltak ilyen sokan egyik egyéni koncertjükön sem, ami valószínűleg arra sarkallta őket, hogy ők is felejthetetlen élményt nyújtsanak a sepsiszentgyörgyi rajongóik számára. A Megasztárosok fellépése a Hárit sátorban végződött, ahol véget nem érő autogram-osztogatás és fényképezkedés várta őket.
<< vissza

Képgaléria:
Megasztárok 5. koncert: Patai Anna, Giorgio, Kökény Attila - A színpad, Szabadság tér - május 6. - fotó, Henning János


Oldal megjelenítése: 2621    
© - Szent György Napok 2011 - Szerzői jogvédelem