hírek
2011-05-07: Művészetek, másképp – ARTLIVE színpad

Szikrázó napsütéstől kísérve startolt tegnap, azaz május 6-án a Sepsiszentgyörgy Napok az ArtLive színpadán. A park mögötti füves tisztáson felállított színpad a nap folyamán a legkülönfélébb programokkal várta az érdeklődőket, és a legkülönbözőbb stílusok kedvelőit vonzotta be.

A sokszínűség igénye tükrözi az ArtLive csapat azon szándékát, hogy a kultúrát minél szélesebb körben és minél változatosabban ismertessék meg a fiatalokkal.

Már kezdésképp egy szokatlan programnak lehettünk szem- és fültanúi, ugyanis  elsőként a Gyűszűvirág Régizene együttes, a Plugor Sándor Művészeti Líceum együttese lépett színpadra virágénekekkel, előzenekarukként a líceum Klarinét Quartettje kápráztatta el az érdeklődőket.

A koncert után, délután fél kettőtől kezdődött Robu Oszkár Róbert kiállítása, a színpadon megtekinthetőek voltak a művész indulat-grafikái, tintanyomatai, érdekes átmenetet mutatva a grafika és a fotózás között.

Hat órától egy teljesen egyedi, és a színpadi szereplés történetében egyedülálló program vette kezdetét, ugyanis két szervező (Golyhó Tibor és Petri Gergő) a LiveWave rádió egyik műsorát, a HírSalátát vezette le a színpadon, így az érdeklődők bepillantást nyerhettek a rádiózás kulisszatitkaiba is.

Este nyolctól újabb arculatot kapott a színpad, a környék megtelt önfeledten csápoló fiatalokkal, ugyanis a Chance at Last Day nevezetű groove core együttes koncertezett az ArtLive színpadán.

Ezt követően, kilenc órától, kezdődött a buli, amelyen főként progresszív stílusokra tombolhattak, és tomboltak is a fiatalok.


<< visszaOldal megjelenítése: 1494    
© - Szent György Napok 2011 - Szerzői jogvédelem