hírek
2011-05-05: Fábry: videóval

Fábry Sándor: showman, humorista, tévésztár. Ez az, amit bárki tud a Showder házigazdájáról és egyben ez az a pont, ahol az újságíró alatt eltörik a globális felmelegedésben túlhevült gleccser.
Fábryról beszámolót írni több okból is nehéz. Elsősorban élőben sokkal jobb hallgatni, mint írásban értekezni a humoráról. Ráadásul ehhez a tollforgató (avagy billentyűzet betyár) maga is olyan humort kellene művelnie, amelyet Fábry is praktizál. Így hát a Szent György Napok sajtóirodájának nevében töredelmesen elnézést kérünk, és inkább hagyjuk a videofelvételt, hogy helyettünk beszéljen.

Más információkkal azonban tudunk szolgálni: a május 4-i fellépésen dugig telt a Szakszervezetek Művelődési Háza. Csillárok hiányában, csak a lépcsőkön álltak, ültek és leginkább nevettek a nézők. Fábry alaposan megdolgozott a gázsiért, közel két órán át kacagtatta a közönséget.

Reggeli körkérdésünk alkalmával kiderült, hogy a tegnapi közönségből többen rekeszizom-lázzal küzdenek. Kérjük ezért ne pereljék be a showmant.

<< visszaOldal megjelenítése: 2049    
© - Szent György Napok 2011 - Szerzői jogvédelem