hírek
2011-05-02: A medve mégiscsak játék

Kétféle előadást rendeznek gyerekeknek: olyant, amit végig kell ülni, vagy olyant, amin táncolni, szaladgálni kell. A Medve nem játék ez utóbbi kategóriába sorolható, már ha valaki ilyesmire vetemedik, mert a kicsik inkább végigjátsszák a zenés műsort.
 

Mondhatnánk erre a produkcióra, hogy interaktív, azonban ez azt a tombolást, amit a Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron termében zajlik, alig fedi: Kovács Linda kézen fogva mesél, énekel és szaladgál a képzeletbeli erdőben, barlangban, hegyen, völgyön. A zenekar határozottan gyerekekhez szóló muzsikát játszik: Ségercz Ferenc, Ticusan János, Vitályos Lehel és Ferencz Áron értik a dolgukat. A gyermekelőadás a felnőttek számára is érdekes időtöltés. A produkciót szerdán is meg lehet tekinteni, 9, 10 és 11 órai kezdettel: osztályoknak, óvodai csoportoknak meleg szívvel ajánljuk, hiszen ekkora futkorászás, szaladgálás és éneklés után a szülő, minden bizonnyal egy kedvesre fáradt angyalkát kap vissza.

<< vissza

Képgaléria:
A medve nem játék – interaktív gyermekelőadás. Közreműködnek: Kovács Linda, Ségercz Ferenc, Ticusan János, Vitályos Lehel, Ferencz Áron - Bod Péter Megyei Könyvtár, Gábor Áron terem - május 2. - fotó, Henning János


Oldal megjelenítése: 2301    
© - Szent György Napok 2011 - Szerzői jogvédelem