hírek
2011-05-01: Ifjúsági sátor Szent György Napokon

A múlt évi sikerre alapozva a HÁRIT-os fiatalok idén is sátrat állítanak a városnapok alkalmából. Ebben az évben a Park vendéglő parkolója lesz a fiatalok találkozó helye. 

Péntek délutántól várja az érdeklődőket, szórakozni vágyókat a HÁRIT sátor, ahol különféle szakmai programok, kézműves foglalkozás, műveltségi vetélkedő, gazdasági fórum, csocsóverseny, humor, társasjátéksarok, kiállítások, kedvenc hasonmás verseny, aerobic és táncbemutatókra is lehet számítani.

E mellett az érdeklődők itt találkozhatnak, dedikáltathatnak, közös képet készíthetnek a  hétvége folyamán a megasztáros Pattai Anna, Giorgio és Kökény Attilával, de rajtuk kívül Ganxsta Zolee, Keresztes Ildikó, Nagy Feró, a Compact Disco valamint a TNT zenekarral is.
Estenként a szórakozásé a főszerep: karaoke party pénteken, két koncertre kerül sor szombaton, a gyergyószentmiklósi HotSnowStorm és a magyarországi Láma Dalai, továbbá vasárnap a Pannónia Singers is színpadra lép.

A legkisebbekre is gondoltak a szervezők, gyerekmegőrző fog működni a sátor keretén belül, ahol az önkéntesek játékokkal és érdekes foglalkozásokkal várják a gyerekeket.

A sátor programjainak megszervezésében nem csak háromszéki ifjúsági és civil szervezetek, vesznek részt, hanem medgyesi, nagybányai, felvidéki és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség – IKSZ képviselői is a Háromszéki Ifjúsági Tanács meghívására Sepsiszentgyörgyre érkeznek.

A HÁRIT Ifjúsági sátor három napos részletes programja a www.harit.ro oldalon érhető el.
<< visszaOldal megjelenítése: 1733    
© - Szent György Napok 2011 - Szerzői jogvédelem