hírek
2011-04-27: Art-Live Színpad a Szent György Napokon

A 2011-es Szent György Napok egy újabb érdekes foltot mondhat magáénak, hiszen az Art-Live és a sepsiszentgyörgyi tanulók palotája közös összefogásának eredménye egy újabb színpad lett. Az Art-Live, amint már a nevéből is kiderül, egy művészetekre szakosodott szervezőcsapat, amelynek kezdeményezésére jöhetett létre egy olyan megmozdulás, amelyet a Tanulók Palotája és a Szent György Napok szervezőbizottsága egyaránt támogatott.

Az ötlet nem volt túlbeszélve, hiszen az Art-Live politikája azt is magába foglalja, hogy ne csak saját rendezvények szervezésével foglalkozzon, hanem minden nevesebb rendezvényen megpróbáljon jelen lenni valamilyen formában, így keresték fel Dancs Zsoltot, a Szent György Napok egyik főszervezőjét, aki habozás nélkül igent mondott. Ezt megelőzte egy hosszasabb tárgyalás a tanulók palotájának vezetőségével, akiknek nagyon tetszett egy művészeket foglalkoztató projekt a város legnagyobb ünnepének keretén belül. A művészeteket támogató szervezőcsapat és a sepsiszentgyörgyi tanulók palotája ugyanakkor egy fontos közös céllal is rendelkezik: segítsük a tehetséges embereket.

A külön színpadot a megyei könyvtár háta mögött lehet majd megtalálni május hatodikán, hetedikén és nyolcadikán. A programban több amatőr képzőművész, zenész, táncos és szervező kapott helyet, így Bándi Dávid-Dániel, Ferencz Balázs és Robu Oszkár művészek kiállításai, fellépnek majd a Crazy Snowman, Crash, Tobacco Band és a Chance at last Day zenekarok. A reggeli órákban a tanulók házának tánccsoportja szórakoztat, utána a kolozsvári Live-Wave rádió színpadi rádiós műsorai érdekes színfoltot visznek a programba.
<< visszaOldal megjelenítése: 2040    
© - Szent György Napok 2011 - Szerzői jogvédelem