Dudu


Dudu a romániai elektronikus zenei mozgalom régi harcosának számít. 1998-ban megalapította az AnonimTM szervezetet három barátja segítségével, azzal a céllal, hogy a breakbeat mozgalmat népszerűsítse szülővárosában, Temesváron. Számos rendezvény következett a város különböző szórakozóhelyein, amelyeken számos lemezlovast léptettek fel. Egyik legnépszerűbb és legsikeresebb rendezvénysorozatuk a „48H”, egy 48 órán át tartó, számos zenei stílust megszólaltató esemény.

2004-ben rendezi meg a brit Dj Suv segítségével azt a versenyt, mely színre hozza Mc Tinát, „Se caută o voce” (Hang kerestetik). A rendezvény nagy sikert aratott, következményeként Tina lett az AnonimTM hivatalos hangja.

Ugyancsak 2004-ben születik meg az AnonimTM Rádió, egy interneten sugárzó csatorna, amely hetente 3 órás elektrónikus zenei műsorral jelentkezik a hallgatóságnak és melyen Dudunak a műsora, az „Essential Beats” is hallgatható.

Fellépéseinek zenei kínálata változatos, magában hordozza az eredendő és eredeti drum and bass hangzást. Az évek során számos nemzetközi előadókkal lépett egy színpadra, mint Grooverider, Storm, Aphrodite, Kenny Ken, Big Bud, Bailey, Goldie, Roni Size, Shy FX, Loxy és sokan mások. 


Mc Tina


Tina 2004-ben kezdte el pályájat az elektronikus zenei szcénában, amikor megnyerte a Dj Suv és az AnonimTM által szervezett tehetségkutató versenyt. Később a temesvári szervezet állandó tagjává vált, majd a Brigada Artistică Urbană zenekar énekesnője lett. Számos AnonimTM által szervezet bulin énekelt de hallatta hangját az ország különböző városaiban szervezett rendezvényeken, valamint a hazai underground zenei fesztiválok többségén is(TM Base, 48H, Summer Break, Delahoya, Stufstock). Külföldön is gyakran megívottként szerepel a plakátokon olyan országokban mint Ausztria, Magyarország, Svájc, Németország vagy Spanyolország.

7 évet felölelő karrierje során számos nemzetközi lemezlovas mellett énekelt: Dj Suv, Dj Storm, Big Bud, Klute, Alley Cat, Nookie, Flight, A-Sides, Dj Randall, Shy FX, Kenny Ken, Kabuki és sokan mások.

Dudu társaságában minden egyes fellépése különleges, mivelhogy teljes egészében improvizált anyaggal áll a közönség elé, mindig friss dallamokat és szövegeket rögtönöz. Énekstílusa a zenei műfajok széles skáláján mozog, a soul lágy dallamaitól az alternatív erős hangzásig és ezeknek az egybefonása teszi Tinát érdekessé és szórakoztatóvá.   


Fellépés: május 7. - szombat - 22 óra - Kollektive Session - Szakszervezetek Művelődési Háza

http://www.anonimtm.org<< vissza
© - Szent György Napok 2011 - Szerzői jogvédelem